MindMedia

(+45) 25 60 60 30

Helt uden binding på hjemmesider - vi tror på et godt samarbejde
Nyt logo

Facebook annoncering

skab vækst

Facebook annoncer der virker

Hos Mind Media er vi specialister inden for Facebook annoncering, og vi skaber synlige og målbare resultater. Vi tænker kreativt og bruger data som omdrejningspunkt for at give dig de bedste resultater og mest mulig værdi for dine annoncekroner.

Hvorfor annoncere på Facebook?

Det har aldrig været vigtigere for brands og virksomheder at markedsføre sig på de sociale medier.

Facebook annoncering kan hjælpe din virksomhed med at opnå dine forretningsmål både som B2B og B2C virksomhed. Om du skal opnå større kendskab til dit brand eller virksomhed, få nye leads eller øge dit salg, er Facebook annoncering det rette valg.

Du skal annoncere på Facebook, fordi dine kunder befinder sig netop her. Facebook er nemlig den mest benyttede sociale medieplatform i Danmark målt på antallet af aktive daglige brugere. Du har derfor stor mulighed for at ramme din målgruppe med dine budskaber på Facebook. Facebook annoncering har helt unikke segmenterings- og målretningsmuligheder, som kan ramme dine eksisterende og nye kunder.

Process

Sådan arbejder Mind Media med Facebook annoncering

Kendskab
Strategi
Eksekvering
Analyse og optimering Sub Label
Rapportering Sub Label

Indblik i tendenser

70 pct. af danskere mellem 16-89 år er på Facebook, og mere end hver anden logger på hver dag.
Instagram og Snapchat har oplevet den største fremgang siden 2016, når det gælder danskernes brug af sociale medier. Her ser du en oversigt over aldersfordelingen blandt de forskellige typer sociale medier.