MindMedia

(+45) 25 60 60 30

Helt uden binding på hjemmesider - vi tror på et godt samarbejde
Nyt logo

Instagram annoncering

skab vækst

Kom godt igang med annoncering på Instagram

Hos Mind Media er vi specialister inden for Instagram annoncering. Vi er med dig lige fra starten, hvor vi analyserer dine forretningsmål, udvikler kreativt indhold og skaber konverterende annoncer til din målgruppe.

Om du skal opnå større kendskab til dit brand eller virksomhed, få nye leads eller øge dit salg, kan annoncering på Instagram hjælpe din virksomhed med at opnå dine forretningsmål.

Hvorfor annoncere på Instagram?

Instagram er et meget visuelt og kreativt socialt medie, som tilbyder dig en unik mulighed for at vise dit produkt eller din ydelse frem. Gennem billeder, stories og videoer kan du kommunikere og indvie eksisterende og nye kunder i dit visuelle univers.

Instagram er den anden mest benyttede sociale medieplatform i Danmark målt på antallet af aktive daglige brugere. Ligesom Facebook, har Instagram annoncering helt unikke segmenterings- og målretningsmuligheder for at ramme din målgruppe. Annoncerne opsættes ofte i forbindelse med annoncer på Facebook i Facebook Business Manager, fordi Instagram er ejet af Facebook.

Process

Sådan arbejder Mind Media med Instagram annoncering

Kendskab
Strategi
Eksekvering
Analyse og optimering Sub Label
Rapportering Sub Label

Indblik i tendenser

70 pct. af danskere mellem 16-89 år er på Facebook, og mere end hver anden logger på hver dag.
Instagram og Snapchat har oplevet den største fremgang siden 2016, når det gælder danskernes brug af sociale medier. Her ser du en oversigt over aldersfordelingen blandt de forskellige typer sociale medier.